Sport Hajduk

bože čuvaj bilu boju

Najveći motiv za pjesmu bila je ljubav njegovih prijatelja prema Hajduku, sutra na Poljudu prva javna izvedba

bože čuvaj bilu boju

Student Luka Goreta, koji je za Hajdukov rođendan napisao pjesmu "Bože čuvaj bilu boju", na Poljudu je iz ruku Hajdukove voditeljice marketinga Julije Hrstić primio poklone koje je Klub pripremio za troje navijača koji su osmislili najkreativnije čestitke. 

Andrija Berend i Danica Kovačević koji su osmislili preostale dvije čestitke nisu bili u mogućnosti doći na Poljud pa će svoje poklone dobiti poštom ili će ih naknadno preuzeti - javlja Hajduk.hr

Lukin trud treba posebno pohvaliti, a on ističe kako je najveći motiv za ovu pjesmu ljubav njegovih prijatelja prema Hajduku.

- Stihovi su nastali još prošle godine u vrijeme Hajdukova rođendana. Posebno zahvaljujem ljudima bez kojih ova pjesma ne bi bila uglazbljena. To su Nenad Ninčević i Žarko Sirišćević kao autori glazbe. Žarko Siriščević ujedno potpisuje i aranžman, a izvođač je Teo Brajčić.

- Stihove pjesme "Bože čuvaj bilu boju" posvetio sam prije svega svojim prijateljicama i prijateljima, istinskim i vjernim hajdukovcima, ali  i svim ostalim Hajdukovim navijačima, prijateljima i  ljubiteljima Hajduka. Ova pjesma moj je poklon svima njima i nadam se da će ju publika prihvatiti - kazao nam je ovom prilikom Luka Goreta. 

Pjesma će prvu javnu izvedbu doživjeti uoči utakmice Hajduk - Gorica. 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk