Sport Hajduk

Glas naroda

Nitko nije šokiran odlaskom predsjednika Hajduka: pravi učinak njegovog mandata će se tek vidjeti u skoroj budućnosti

Glas naroda

Jasmin Huljaj je napustio kormilo Hajduka, fizički će odrađivati posao do kraja ožujka kako bi se tranzicija izvela što bezbolnije za operativu Bijelih. Iznenada se sve dogodilo, no očito je da je bilo ljudi koji su znali da se predsjednik Hajduka povlači. Nije ovo bio naprasan odlazak, pa svi su govornici pred medijima "umotali sve u celofan". Dogovoran odlazak, sporazuman raskid.

Kako se to odrazilo na navijače Bijelih? Što narod misli o ovom odlasku, kako ga doživljavaju i kako doživljavaju šest mjeseci stolovanja Jasmina Huljaja na Poljudu?

Nevjerojatan je podatak da je najmanje onih šokiranih, iznenađenih, kao da su svi znali ili pak očekivali ovakav potez. Samo tri posto, najmanje od svih ponuđenih odgovora. Mnogi su se pak složili da su obiteljski razlozi valjan razlog za odlazak, kao i onaj odgovor da je tek sada trebao odrađivati velike stvari.

Jednaki je broj onih "ljutih" koji sada već bivšem predsjedniku zamjeraju odlazak zbog novog posla i ostavljanja Hajduka na cjedilu, kao i onaj dio koji već sada znaju da Huljajev mandat nemaju po nečemu posebnom pamtiti.

Onaj najrealniji odgovor ponudila je većina, jako je kratko vrijeme proveo u Hajduku, a i prebrzo je za donošenje nekih suvislih zaključaka. Glas naroda je svoje potvrdio, kakav je Jasmin Huljaj bio predsjednik Hajduka pokazat će vrijeme, već u skoroj budućnosti će se vidjeti sva ostavština šestomjesečnog vladanja na Poljuda.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk