Sport Hajduk

angažirani i ne misle stati

Članovi DPH Imotski uredili svoj novi prostor, a za useljenje dobili i vrijedan poklon

angažirani i ne misle stati

Društvo prijatelja Hajduka iz Imotskog nedavno je dobilo i nove prostore u strogom središtu Imotskog. Vrijedni članovi, a trenutačno ih ima 310 uredili su i oplemenili prostore te se svaki dan druže, zajedno gledaju utakmice svoga Hajduka te komuniciraju i s drugim sličnim udrugama diljem Hrvatske. Upravo zbog njihove angažiranosti u nedjelju su dobili i još jedan lijepi dar za svoj novi prostor.

Naime, stalni član Hajdukovog zdravstvenog tima i veliki navijač splitskih Bilih, poznati otorinolaringolog dr. Mišo Kontić darovao je DPH Imotski sedam dresova prvotimaca Hajduka. Našli su se tu dresovi Nikole Kalinića, Hrvoja Veića, legendarnog Mate Neretljaka i još nekoih bivših i sadašnjih igrača.

- Vidio sam mladu i poletnu ekipu navijača Hajduka u mom Imotskom i njihovu želju da još i organizacijski učvrste članstvo, pa sam im donirao ove dresove koji će ubuduće i ukrašavati interijer njihovih prostora, izjavio je dr. Kontić prilikom darivanja dresova.

U ime DPH Imotski dr. Kontiću na daru zahvalili su Mario Kutleša i Domagoj Bušić, predsjednik i tajnik DPH Imotski te mu uručili i prigodnu zahvalnicu.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk