Sport Hajduk

fantastičan osjećaj

Debitant u redovima Bijelih: Mogu samo zaželjeti da je ovo početak jedne lijepe, duge priče...

fantastičan osjećaj

Francesco Tahiraj, Albanac i Talijan, debitirao je za Hajduk, zadnjih pola sata dobro je čuvao loptu, kad je ušao umjesto Gyzrcsa, a većje Hajduk vodio sa 1:0. Rekao nam je:

- Fantastičan je osjećaj debitirati za tako važan klub i grb kao što je Hajdukov. Mogu samo zaželjeti da je ovo početak jedne lijepe, duge priče...

O pobjedi protiv Osijeka ponudio nam je svoja razmišljanja:

- Znali smo da će to biti utakmica u kojoj će prevladati snaga, fizička pripremljenost i okršaji, dueli. I prekidi. Sitni detalji. Tako smo se i pripremali, puno o tome pričali. Iskoristili smo jedan korner i mislim da smo zasluženo pobijedili i da smo igrom bili bolji.

Iza leđa odjekivala je pjesma iz svlačionice, radost "bijelih"/"crnih" tek pristiglih s igrališta, taman su su podijelili radost s navijačima, s travnjaka osječkog Vrta:

- Čuo sam da dugo nismo pobijedili u Osijeku i da ovo svakako nije mala stvar. Puno smo sretni. Pobjeda puno znači za cijelu ekipu, pa da se dalje odmah okrenemo Lokomotivi. Nećemo puno slaviti, trener traži punu koncentraciju - rekao je debitant Tahiraj.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk