Sport Hajduk

ne može

Francuzi baš zapeli, Hajduk ni da trepne: 'Sat i pol smo pričali, bili su u čudu da je ponuda tolika, ne mogu vjerovati da su je odbili'

ne može

Ne da vrag mira Lilleu i pokušao je još jednom, posrednik Domagoj Lisica, inače menadžer iz Bibinja jučer je došao u Poljud i kako kaže zadržao se sat vremena u razgovoru s predstavnicima Hajduka.

Daju i 10 posto od budućeg transfera

Tvrdi nam da je jučer stavio na stol “bijelima” 6,5 milijuna eura za Domagoja Bradarića i 10 posto od budućeg trensfera, ali u Hajduku nisu ni trepnuli.

Da se nije desio Palaversa, zacijelo bi objeručke primili tu ponudu, dojma je, ali ovako ostaju tvrdokorni:

- Pet milijuna je u gotovu, odmah i još 1,5 milijuna eura kroz bonuse koji su 99 posto sigurni, maksimalno realni – otkriva nam.

Koliko realni?

- Ako se radi o bonusu da tim bude među prvih sedam, a trenutačno je drugi, onda je jasno da je bonus realan.

Lille je klub koji je snažan i ambiciozan i napreduje i zacijelo će ući i u Ligu prvaka, jer su trenutačno druga najjača snaga francuskog prvenstva, prvaci ostatka lige u kojoj je PSG pobjegao i dominantan je na svoj način.

- Sat i pol sam pričao u Hajduku i bili su u čudu da je ponuda tolika, ali mi kažu da su zauzeli stav da neće prodavati i nisu odustali!

Lille i Lisica. Gavran nije zapjevao... Auuu, gavrane šta imaš dobrog lijevog beka, ali gavran nije otvorio kljun, sir lisici nije ispustio. To je a propos basne... Šalu na stranu, idemo dalje:

- Poštujem i cijenim njihovo mišljenje, ali ne mogu vjerovati da je takva ponuda odbijena. Rekao sam im da trebaju osjetiti moment prodaje i tko zna što će se desiti za šest mjeseci ili za godinu dana, daj Bože da dođe i 10 i 15 milijuna za Domagoja Bradarića, ali u ovom času odbiti pet odmah i 1,5 kroz bonuse plus 10 posto budućeg transfera baš je hrabra odluka.

Odmah bi zaigrao

Lisica dodaje i ovo:

- Želim reći da bi Bradarić igrao u Lilleu jer im treba za lijevog beka, a ne radi se o posudbama niti o slanju na kaljenje. Lilleu treba lijevi bek odmah i on bi imao mogućnost da se odmah nametne i zaigra – rekao nam je Lisica.

Iz Bibinja je, hajdukovac i menadžer, pa kaže:

- Ja im želim svu sreću svijeta i da se okreću projektu mladih igrača. Cijenim politiku forsiranja naših mladih igrača, te želim sreću Hajduku, ali sam i dalje u šoku jer takva ponuda ne dolazi svaki dan... Doista mislim da sam donio nemoralnu ponudu na stol za koju je stvarno neobično da su se oglušili i vrijeme će pokazati jesu li pogodili ili su Hajduka, ne daj bože, oštetili. Da, zbilja ne mogu još vjerovati da ponuda nije prihvaćena! - zdvaja.

Inače, Lisica je ih Bibinja, ima jake veze na francuskom tržištu, nije mu do eksponiranja, a javnost ga je zapatila kad je svojedobno u Splita u Park mladeži dovodio Albance Sokola Cikalleshija i Amira Rrahmanija, a nedavno je Dinamu želio uzeti Arijana Ademija i staviti ga u Lille, nudio je 6,5 milijuna, ali su mu u Maksimiru pitali još više, pa taj posao nije dovršio. Kao ni ovaj s Domagojem Bradarićem.

Jer, sad je doslovce mjesec dana upirao zbog Bradarića i dizao transfer i opet nije imao menadžerske sreće, podsjetimo da je startao sa 2,5 plus bonusi, a došao je jučer u Poljud sa 5 plus 1,5 milijun bonusa. I ništa.

Hajduk je ostao čvrst u obećanju da osim Palaverse (koji treba ostati na posudbi) neće ove zime prodavati nikoga od mladih dragulja.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk