Sport Hajduk

ples milijuna

Lille ne odustaje: Hajduku je poslana nova, podebljana, ponuda za Bradarića

ples milijuna

Mladi lijevi branič Hajduka Domagoj Bradarić zaista je "vruća" roba ove zime na tržištu. Lille je krenuo žestoko, odmah je na startu prijelaznog roka označio Bradarića kao veliku želju. No prva je ponuda glatko odbijena.

Pa se krenulo sa "toplo-hladno" pregovorima, s početnih 2,5 milijuna eura, prema pisanju francuskog L'Equipea stiglo se do šest milijuna eura. Je li to realno? Ako tržište tako kaže, onda je svakako realno, očito je da Francuzi vide sve kvalitete mladog Hajdukovog braniča. Uz to koliko su jako zagrizli govori i činjenica da su svog braniča Ballo-Tourea prodali Monacu za 11 milijuna eura. S te strane gledajući Bradarić je odlična investicija.

Posao bi Lilleu mogao pokvariti Ajax koji je također zainteresiran za Bradarića, očekuje se da bi i oni mogli izaći s konkretnom ponudom. Do posljednjeg dana prijelaznog roka bit će napeto, može li Hajduk odoljeti zovu milijuna u zamjenu za mladog igrača.

Pet ili šest milijuna eura sada je već manje važno, pa i postotak od buduće prodaje koji je zaista dobar zalogaj. Pitanje je u ovoj žestokoj borbi može li Hajduk sačuvati svoje dragulje. I čime ih zadržati na ovako snažan zov milijuna.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk