Sport Hajduk

pripreme belek

Oreščanin provjerava dvije postave protiv Švicaraca

pripreme belek

Hajduk danas igra protiv Grasshoppera, drugu utakmicu u pripremnom razdoblju u Antalyji, početak je u 13 sati po hrvatskom vremenu.

Kako je najavio trener Hajduka Siniša Oreščanin, smjera poslati u igru dvije momčadi, probrat će dvije postave po 11, ali ovaj put prva će odigrati 60 minuta, dok će prateća postava dobiti zadnjih pola sata.

Sigurno je tek da neće igrati Josip Juranović koji je ozlijeđen, pa možemo reći da se od ove utakmice nastavlja potraga tko će igrati desnog beka? Je li u startu u prednosti Fran Tudor i kako će svoju šansu iskoristiti Josip Bašić.

Ne pitajmo za Antu Palaversu, kažu nam, dok je tu, a tu je, on je u kombinaciji da igra. Logično. O Manchester Cityju, do ovog trenutka petka popodne nema novosti.

Grasshopper se posložio, smatra Oreščanin, veliko ime švicarskog nogometa jest posrnulo i pri dnu je ljestvice, ali došli su u Antalyju da se pridignu i trebali bi "skakavci" biti test po mjeri "bijelima" da se vidi i koliko je Hajduk poskočio i koliko se hvataju zamisli Oreščaninove igre.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk