Sport Hajduk

sažetak

Mat u dva poteza: pogledajte kako je Hajduk došao do pobjede nad bukureštanskim Dinamom

sažetak

Hajduk je vrlo uspješno odradio prvi prijateljski dvoboj na siječanjskim pripremama u Turskoj. Dinamo iz Bukurešta bio je idealan suparnik u ovoj fazi priprema, omogućilo je to i treneru Siniši Oreščaninu da u dva poluvremena izvede dvije momčadi na travnjak, dobro snimi i analizira sve dobre stvari, ali i da tijekom priprema riješi sve one "rupe" u igri.

Bili su Bijeli od samog početka utakmice bolji suparnik, a mrežu rumunjske momčadi načeo je Mijo Caktaša nakon asistencije Frana Tudora u 4. minuti utakmice. Veznjak Bijeli topovskim udarcem iz teške pozicije pogodio je suprotni gornji kut - neobranjivo za vratara Dinama. 

Hajduk je potom nastavio kontrolirati igru i stvarati šanse, a potvrda pobjede stigla je u 77. minuti kada je Ardijan Ismaili fantastičnom dijagonalom iz zadnje linije pronašao Adama Gyurcsóa, ovaj je u trku primirio loptu i mirno pogodio za konačnih 2:0.

Ukupno gledajući zadovoljstva mora biti, iako se ove pobjede samo spominju, ne nose bodove. No sigurno podižu atmosferu u momčadi.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk