Sport Hajduk

nakon kratke pauze

Hajduk počeo pripreme za nastavak sezone, evo na koga računa Oreščanin

nakon kratke pauze

Uvodnim sastankom u svlačionici na Poljudu započeli su Bijeli jutros točno u 9 sati pripreme za nastavak sezone. Uz stožer predvođen glavnim trenerom Sinišom Oreščaninom, igrače je pozdravio i sportski direktor Saša Bjelanović.

Za danas tijekom jutra i poslijepodneva su predviđena isključivo testiranja. Prvi trening u 2019. godini će biti odrađen sutra, nakon završnog dijela testiranja.

Hajdukovci će do srijede raditi u Splitu, a od četvrtka 10. siječnja (do 26. siječnja) u turskom Beleku.

Popis igrača za pripreme

Josip Bašić, Ivica Batarelo, Dino Beširović, Jakov Blagaić, Goran Blažević, Domagoj Bradarić, Mijo Caktaš, Jairo, Ivan Delić, Tomislav Duka, André Fomitschow, Ádám Gyurcsó, Adrian Ismajli, Mirko Ivanovski, Josip Juranović, Stanko Jurić, Anthony Kalik, Franko Kovačević, Leon Kreković, Marin Ljubić, Božo Mikulić, Darko Nejašmić, Ante Palaversa, Luka Pasariček, Jurica Pršir, Emir Sahiti, Michele Šego, Tonio Teklić, Fran Tudor, Stipe Vučur i Mario Vušković.

Sutra će se priključiti Hamza Barry i Borja Lopez, dok je s reprezentacijom Libanona na AFC Azijskom kupu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima do drugog dijela siječnja Bassel Jradi. Josip Posavec je bolestan i priključit će se naknadno.

Steliano Filip, Hysen Memolla, Ahmed Said Said i Edin Šehić su pozvani na početak priprema druge momčadi 10. siječnja na Poljudu.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk