Sport Hajduk

slučaj said

Nikoga nije ni briga je li spreman! Napadača ne mora nitko igrati

slučaj said

Takvo mu je prezime, da se nudi naslov “a Said adio”, ali opekli smo se već na tim konstatacijama, Said je pokazao da u svome trajanju u Hajduku umije predriblati mnoge prepreke i ostati unatoč želje mnogih koji su prošli kroz klub, gurali ga sa strane i odricali ga se...Oni bi otišli, Said bi ostao, vraćao se.

E sad izgleda da je situacija posebno teška. Oreščanin ga ne vidi spremnog, nitko nije rekao da je ozlijeđen, nego nije spreman, što god mu to značilo.

A najprije će biti da ga Oreščanin ne vidi u svojim zamislima. Zbog ovoga ili onoga.

Lani ga je Kopić rehabilitirao nakon što ga je Carrillo odstranio jer nije bio zadovoljan ozračjem u svlačionici i Said je upućen u drugu momčad.

Kopić ga je potom (is)koristio, trebao mu je, bio mu je jedini pravi napadač, dok je Futacs bio ozlijeđen, a Almeida slabo upotrebljiv. Kod Vulića je Said igrao.

Sad Said Oreščaninu ne treba.

I Said se s time teško miri. Što ga Oreščanin više ignorira, Said se više žesti.

- Ja sam spreman - stavlja emotikon Pinokija na Instagram s očitom aluzijom kako netko laže.
- Istina će na vidjelo kad-tad.

Samo još više upada u živi pijesak. Nikoga nije ni briga je li spreman! Napadača ne mora nitko igrati. 

I sad ne samo da nije bitno je li spreman, nego se ogriješio i o klupsku etiku, što ima svoje mišljenje javno dijeliti na Instagramu. Jednom, dvaput.

Pa je Oreščanin i jučer rekao kako ne računa na Saida, kako je Saidov ego pretjeran i da nitko nema pravo na ego iznad kluba.

Said će preseliti sa svojim dosjeom kod sportskog direktora Saše Bjelanovića. I predsjednika Jasmina Huljaja. Čeka ga novčana kazna koju Hajduk neće objaviti, to je interna stvar.

No, najbliži je Filipu i Memolli koje bi trebalo nekako sistematizirati izvan Poljuda. Kako? Ne znamo. Ima Said ugovor do 2020. godine. No, jučer se već smatralo kako su Filip, Memolla, Said... bivši.

Pomoću kojih trikova da ih skinu s kazana? To ćemo tek vidjeti.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk