Sport Hajduk

oglasio se naš hajduk

Gostovanje Igora Štimca u 'Bujici' izazvalo lavinu reakcija: Obranit ćemo spomen na naše prijatelje, na svaki mogući način

oglasio se naš hajduk

Bivši trener Hajduka Igor Štimac poznat je po svojim istupima, posebno vezanim uz djelovanje udruge Naš Hajduk.

Tako se moglo i očekivati da će u kontroverznoj emisiji Bujica nastaviti jednakim načinom. I to se dogodilo. 

No ovaj put je žešći nastup od Štimca imao voditelj emisije Velimir Bujanec koji je pokojnog Žana Ojdanića, prvog predsjednika udruge Naš Hajduk i istaknutog člana Torcide, inače hrvatskog branitelja, nazvao „Jovan Ojdanić“

Toliko žestoko da su društvene mreže na izjave izrečene u emisiji počele gorjeti. Rasplamsao se još jedan sukob, kojem izgleda nema kraja.

Jer odmah nakon emisije, Naš Hajduk je na svojoj Facebook stranici izdao svoje priopćenje koje vam prenosimo u cijelosti:

"Jadni i bijedni narkomani, nasilnici, svodnici, propali poduzetnici i kukavice večeras su se, uz uobičajenu dozu svojih laži i proljeva, dotaknuli i nekih velikih ljudi kojima u normalnoj državi ne bi mogli ni obrisati cipele. 

Obranit ćemo spomen na naše prijatelje, na svaki mogući način, to vam poručujemo. 

I da, gori ste od najgorih četnika."

Bujanec se ispričao

Velimir Bujanec se ispričao zbog toga što je Žana Ojdanića u svojoj emisiji Bujica nazvao Jovanom Ojdanićem. Urednik Bujice na Facebooku je u petak nešto prije ponoć objavio:

- U emisiji Bujica od petka, 7. prosinca 2018., u kojoj je gostovao gospodin Igor Štimac, u pogrešnom kontekstu spomenut je Žan Ojdanić. Na pogrešku me je upozorio gradski vijećnik Splita, gospodin Martin Pauk te mi ispričao da je informacija o 'Jovanu' namjerno podvaljena putem društvenih mreža od strane srbijanskih navijačkih skupina. Pauk navodi da u Kljacima, odakle su Ojdanići - nema Jovana. Ovim putem ispričavam se svima onima koje je ova nenamjerna interpretacija, moguće povrijedila. Za razliku od nekih drugih voditelja, meni se nije teško ispričati, pogotovo ukoliko do pogreške nije došlo u lošoj namjeri, već zbog dezinformacija kojih je na žalost, pun internet.

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk