Sport Hajduk

odluka disciplinskog suca

Kažnjena četiri kluba: Hajduku zbog pirotehnike i neprimjerenog skandiranja najveća kazna

odluka disciplinskog suca

Disciplinski sudac Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 16. kola HT Prve lige, objavljeno je na službenoj stranici Prve HNL.

Sva tri isključena igrača, Bruno Bogojević (Slaven Belupo), Andrej Šimunec (Inter-Z.) i Ezequiel Agustin Cardozo (Istra 1961), kažnjeni su sa po jednom utakmicom zabrane igranja i novčanim kaznama od 3.000 kuna (isključeni zbog dvije opomene).

NK Osijek kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 10.000 kuna zbog prekršaja iz članka 88. DP HNS-a od strane pripadnika navijačke skupine Kohorta (neprimjereno skandiranje) u 69. minuti na utakmici Osijek-Rijeka.

HNK Hajduk kažnjen je ukupnim iznosom od 28.000 kuna zbog prekršaja iz članka 67. (upotreba pirotehnike) i 88. DP HNS-a (neprimjereno skandiranje u više navrata) od strane pripadnika navijačke skupine Torcida na utakmici Rudeš-Hajduk dok je NK Rudeš kao organizator utakmice kažnjen iznosom od 5.000 kuna.

NK Istra 1961 mora platiti kaznu od 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja kažnjivog po članku 54. DP HNS-a (4 žuta kartona i isključenje) na utakmici Istra 1961-Inter Zaprešić.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk