Sport Hajduk

Bodovi u kućici

Pobjeda navukla optimizam, ali Vulić upozorava: Moramo bit pošteni, fali nam još puno rada da dođemo do razine kakva se od nas očekuje

Bodovi u kućici

Zoran Vulić, trener Hajduka:

- Odigrali smo dobru, kvalitetnu utakmicu, ali moramo bit pošteni, fali nam još puno rada da dođemo do razine kakva se od nas očekuje.

Juranović kapetan, a ne Caktaš?

- Samo moja odluka.

Jeste li mu pojasnili?

- Sve je pojašnjenjeno.

Jairo je tijekom utakmice ušao u sredinu, to je dobra odluka? - - On je lepršav igrač, igrao je dobru utakmicu.

Ivanovski i Fomitschow su ušli tek u 87. minuti?

- Bila mi je šteta remetit momčad, a "Fomi" i Ivanovski su dobri profesionalci i kad ih staviš makar minutu, oni dobro odrade. Fali nam još mirnoća i čiste pasove olako griješimo. Inter svakome napravi probleme. Kad ih svedeš na jedan udarac na branku moraš bit zadovoljan. Nakon dužeg vremena ostala je naša mreža netaknuta. Sad će mi falit reprezentativci... Moramo se dobro odmorit, a onda ćemo od idućeg ponedjeljka mislit o Slaven Belupu.

Bradarić odličan? Rješenje za odmah?

- Apsolutno. On je kalibar budućnosti. Uz maloga Sosu to su dva igrača koji će ostaviti dublji trag u reprezentaciji.

Palaversa je zabio iz akcije kao na malom balunu. Vježbate to?

- Apsolutno. Radimo na toj završnici. Šteta još golova što nismo dali, ali sa 3:0 smo zadovoljni i sadb će i njima bit lakše radit. Ništa euforično, imamo mi još puno posla. I šta se tiče Tekle (Teklić, op. a.), drago mi je da je odigrao dobro, mlad je igrač – strpljivo je odgovarao Vulić.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk