Sport Hajduk

slučaj Atiemwen

Branco kontra Vulića: Čini se da je sada lako dobiti izgovore i neistinite alibije iz prošlosti kako bi se pokrilo očite prisutne slabosti

slučaj Atiemwen

- Rekli su mi da je ovaj Atiemwen mogao biti s nama prije godinu i pol dana, ali nije, žao mi je što se to nije dogodilo, žao mi je da nije završio u Hajduku, osvrnuo se trener Hajduka Zoran Vulić nakon utakmice na strijelca prvog pogotka u Velikoj Gorici.

Odgovor se nije dugo čekao, došao je od bivšeg sportskog direktora Hajduka Marija Branca.

Za Dalmatinski portal izjavio je:

- Igrač nikada nije bio ponuđen Hajduku, pa je očito da ga nikada nismo mogli ni odbiti. Došao je prošle zime u Goricu i odigrao protiv Hajduka II na Poljudu 45 minuta u drugom poluvremenu utakmice koju je Hajduk II pobijedio 4-1.

- Čudno je da se sada ljudi s odgovornošću brinu za stvari koje nisu istinite, iz prošlosti Hajduka, umjesto da se usredotoče na svoj posao i na poboljšanje ekipe koja je nažalost blizu zone ispadanja i zaslužuje puno više napora i kompetencije od svih. Čini se da je sada lako dobiti izgovore i neistinite alibije iz prošlosti kako bi se pokrilo očite prisutne slabosti - rekao je Branco.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk