Sport Hajduk

bod s rijekom

Jurić i Juranović držali su vezni red, Ismajli je kupio mjesto u prvih 11, a Gyurcso kao da nije došao na utakmicu

bod s rijekom

Hajduk je u jučerašnjem derbiju kola na Poljudu remizirao s Rijekom, a evo kako smo ocijenili igrače Bijelih.

Goran Blažević 6 - Nije imao puno posla, pogotovo pravog, kazneni udarac nije uspio zaustaviti. Mogao je komotno ostati i neocijenjen.

Fran Tudor 5,5 - Mnogo bolja partija nego protiv Lokomotive, zaustavio je Hebera u posljednji čas, pa onda skrivio dvojbeni kazneni udarac.

Ardian Ismajli 7 - U skoku nadmoćan, u duelu čvrst, u predaji bez komplikacija. Dugo je bio sa strane, a iskorištenu priliku maksimalno je iskoristio. Zacementirao je mjesto u prvih 11.

Borja Lopez 6,5 - Jedna od najboljih partija Španjolca u posljednje vrijeme, siguran. Kao da mu je dobro leglo partnerstvo s Ismajlijem.

Domagoj Bradarić 6 - Polako se "oslobađa" u seniorskom nogometu, bio je živ, a talent nikada nije ni bio upitan. Vidjelo se to i u ovom susretu.

Jairo da Silva 5,5 - U novoj poziciji "desetke", glumio je kartoniranog Miju Caktaša. Kao da mu ipak više leži dosadašnja pozicija desnog krila.

Josip Juranović 7 - Ne bi bilo nezasluženo da je i on ponio titulu igrača utakmice. Dirigirao je igrom na svojoj staroj poziciji u veznom redu. Njegova je bila i duga lopta za Jradija prije penala.

Stanko Jurić 7 - Nedostajalo je Hajduku dosad više agresivnosti, čvrstine, hajdučkog garda, pogotovo u veznoj liniji. Sve je to dobio u rezolutnom Juriću. Eto hajdučke krvi koju je Vulić tražio.

Bassel Jradi 6,5 - Vrlo dobra partija dansko-libanonskog nogometaša, iznudio je kazneni udarac, imao još jednu veliku šansu, prodorom je "zakuhao" šanse Ivanovskog i Palaverse...

Ahmed Said Said 6,5 - Živ, rastrčan i borben, precizan s bijele točke. Nije imao sreće da zabije i za 2:0, lopta je na kraju odsjela na gredi.

Adam Gyurcso 5 - Nije bilo gledatelja na tribinama, imali smo osjećaj kao da nije bilo ni Gyurcsa na travnjaku. Neprimjetan, najslabija karika. A može on mnogo bolje od viđenog.

od 69. Ante Palaversa - premalo je igrao za ocjenu

od 70. Mirko Ivanovski – premalo je igrao za ocjenu

od 89. Franko Kovačević - premalo je igrao za ocjenu

Zoran Vulić 6,5 - Nije Hajduk slavio, ali je izgledao mnogo bolje nego u prošlim susretima i puno bolje od razvikanije Rijeke. S Jurićem i Ismajlijem je Hajduk dobio i na čvrstini, Juranović je povezivao redove, nedostajala je samo realizacija. 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk