Sport Hajduk

pobjeda u čakovcu

Raspucani hajdukovci: 'Nadam se da nam se konačno otvorilo i da nećemo više biti u grču što se tiče realizacije'

pobjeda u čakovcu

Hajdukova druga momčad upisala je treću prvenstvenu pobjedu na gostovanju kod Međimurja u Čakovcu. Bila je to zaista uvjerljiva predstava Bijelih, a rezultat je po kreiranim prilikama mogao biti i uvjerljiviji od konačnih 4:1 - piše Hajduk.hr

- Bila je ovo jedna otvorena utakmica s mnoštvom prilika i mislim da su gledatelji danas mogli zaista uživati u nogometu koje su obje ekipe pružile. Čestitao bih i domaćinu na korektnoj igri te na drugom poluvremenu u kojem nisu odustajali u pokušajima da se vrate u utakmicu.

- Moji momci su danas pronašli snagu, materijalizirali smo sve ono što nismo uspjeli u prošlih nekoliko utakmica u kojima smo kreirali mnoštvo šansi, ali realizacija jednostavno nije bila na nivou - kazao je trener Hajduka II Siniša Oreščanin po završetku susreta u Čakovcu. 

U sljedećem kolu Hajduk II se napokon vraća na Poljud. 

- U sljedećoj utakmicama dočekujemo Hrvatski dragovoljac, ovo nam je danas bilo sedmo gostovanje u osam utakmica i nadam se da ćemo na svom terenu nastaviti ovim putem. Nadam se da nam se ovom utakmicom konačno otvorilo i da nećemo više biti u grču što se tiče realizacije - zaključio je Oreščanin. 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk