Sport Hajduk

bijeli izgubili derbi

Hajduk slab, ali i - oštećen: ovo su četiri krivca za poraz od Osijeka

bijeli izgubili derbi

Osijek je u derbiju 10. kola Prve HNL na Poljudu svladao Hajduk rezultatom 2:0, a strijelci su bili Gabrijel Boban (36) i Mirko Marić (59).

Josip Posavec: Nepotrebno istrčao

Ne sumnjamo u njegov talenat i potencijal, ali u njegovu je nepotrebnom istrčavanju velika doza krivice za Osijekovo vodstvo 1:0. Baš kako je i u Bukureštu “zaplivao” u zadnjoj sekundi i u play-off rundu Europske lige ode FCSB umjesto “bijelih”.

Stipe Vučur: Bolje da je namještao ofsajd

Nije bila njegova večer, borbu s okretnim Bobanom na širokom prostoru je izgubio. Prvi gol bi eskivirao da Posavec nije istrčao, a kod drugog je ispao iz igre, izletio u prazno, čime se otvorila kontra gostiju. Rekao je Vulić, bolje da je ofsajd namještao.

Adam Gyurcso: Olako izgubio loptu za 0:1

Taman smo pomislili vratio se Mađar naš, u Puli se plesao čardaš. Ali je opet nestao. Protiv Osijeka bio je izrazito indisponiran, a i njegova olako izgubljena lopta rezultirala je da Osijek povede sa 1:0 što je usmjerilo daljnji tijek utakmice...

Ivan Bebek: Da je svirao penal...

Protiv Dinama bez greške, čestitali smo mu, a sad se pod povećalo stavlja nije li trebao/mogao/morao dosuditi Janžinu ruku kao penal na šut Caktaša. Da jest, teško bi mu netko zamjerio. Ili da mu je Matoc, sudac iza gola, dojavio. Ili da imamo VAR. Dojam je, Hajduk slab, ali i - oštećen.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk