Sport Hajduk

bijela svlačionica

Caktaš: Osijek je zasluženo pobijedio; Hamza: Igrali smo vrlo loše

bijela svlačionica

- Osijek je zasluženo pobijedio. Mi moramo biti puno bolji i odlučniji. Stvarali smo neke polušanse, ali za dobiti utakmicu to nije bilo dovoljno – priznao je i kapetan Caktaš nakon susreta.

- Ušli smo neloše u utakmicu, ali kako je susret odmicao kao da nije bilo neke želje, nismo stvarali šanse. Moramo raditi na tome – nastavio je Caktaš.

Zašto nije bilo želje?

- Ne mogu reći da nije želje, ali moramo mnogo bolje. Igramo doma, malo smo se povukli. Kada igraš doma trebaš napasti, a mi to u ovom susretu nismo napravili – pojasnio je Caktaš.

A kada je Hajduk i napao, u nastavku, kažnjen je iz kontre?

- Kada igraš doma protivnik čeka kontre i polukontre, tu su nas uhvatili. Kada smo primili gol uvukla se neka nervoza, publika je bila sve nervoznija i zviždala. Dosta je tu mladih igrača, strah je vidljiv.

Što vam je trener Vulić rekao na poluvremenu?

- Trener vjeruje u nas. Rekao nam je da možemo to preokrenuti, ali nismo uspjeli. Imamo sada vremena tijekom prvenstvene pauze da sve ovo što ovaj put nije bilo dobro ispravimo. Šteta što na idućim susretima neće biti publike – kazao je Caktaš.

Osijek cijelo desetljeće nije slavio na Poljudu?

- Danas svi igraju nogomet. Moramo biti iskreni i reći da su zasluženo pobijedili – zaključio je Caktaš.

Veznjak Hamza Barry je naglasio.

- Osijek je odigrao jako dobro, što se ne može reći za nas, igrali smo vrlo loše.

Činilo se kao da vam nedostaje borbenosti?

- Ne slažem se s time. Dobro smo ušli u utakmicu, ali onda smo primili gol. Bili smo bolji i na početku susreta, ali onda smo primili pogodak. Pokušali smo se vratiti u utakmicu, borili smo se, ali onda smo ponovno primili gol – rekao je Barry.

Što dalje?

- Moramo samo misliti o sebi i tome kako ispraviti naše pogreške i poboljšati našu igru – naglasio je Barry.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk