Sport Hajduk

hajdučka tuga

Vulić: Bio je čisti penal, moramo ovo zaboraviti što prije i ispričati se našim navijačima

hajdučka tuga

Zoran Vulić, trener Hajduka, rekao je:

- Što kazati nakon ovakve utakmice, zbilja... Bio je čisti penal (šut Caktaša u Janžinu ruku u 25. minuti, op. a.) za nas, pa primimo gol. Kad se imamo vratit, bude prilika i gol Saida, ofsajd, mi onda odmah primimo drugi gol... Treba čestitat Osijeku, to sigurno i ostaje nam puno raditi. Šteta, mogli smo se priključit prema vrhu, ostaje nam borba i puno rada. Čeka nas tažak raspored i još utakmice bez publike.

Nije bilo agresivnosti? Zašto vas Osijek tako nadigrao u sredini? Fali razbijač?

- Fali razbijač, to smo znali od početka. Ušli smo prenervozno, jednostavne smo im lopte davali, iz naših grešaka sve se stvaralo u njihove kontre. Moramo se ispričat našim navijačima i pripremit se za utakmicu u Zagrebu. Znate kakav raspored imamo. Čekaju nas i utakmice bez publike.

Posavec istrči nepotrebno, a Vučur ispadne na centru?

- Boban je dao fantastičan gol, treba i njemu čestitat. A je, Posavec je malo istrčao... Povukla ga je duga lopta. Stipe (Vučur, op. a.) je kod drugog gola Osijeka trebao uraditi korak naprijed, bilo bi zaleđe, a on je onda trčao za njihovim napadačem. To je tako... Lako je sad bit general poslije bitke. Moramo ovo zaboraviti što prije i ispričati se našim navijačima – zaključio je Vulić.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk