Sport Hajduk

novi ljudi

Promjene u vodstvu Torcide, bivši tajnik poručio: 'U vremenima u kojima će se smrad pohlepe sve jače i jače osjećati grupa će ostati zaštitnik Kluba i Grada'

novi ljudi

Torcida je danas na Starom placu održala redovitu izbornu skupštinu, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Danas je na Starom placu održana redovita izborna Skupština Kluba navijača Hajduka 'Torcida'. Izabrano je novo Predsjedništvo, potvrđen je dosadašnji predsjednik Željko Mamić, a Tonija Baletića na mjestu tajnika nakon četiri godine i završenog mandata zamijenio je Toni Madunić.

Nakon šest godina provedenih u Predsjedništvu Torcide od koje posljednje četiri godine kao tajnik Torcide Toni Baletić odlazi s funkcije. 

Za to vrijeme Torcida je postala znatno bolje organizirana grupa, implementirana su interna pravila koja su grupu ustrojila na razinu koju do sada nije dosegnula. 

Toniju Baletiću zahvaljujemo na svemu i želimo daljnji uspjeh u životu!

Promjene je komentirao i sam Baletić:

-  Posao tajnika Torcide u budućnosti će obavljati Toni Madunić, momak koji je već određeno vrijeme uz mene i skupa smo prolazili razne izazove, kazao je Baletić.

- Čast i ideali su mi bili vodilja u ove četiri godine na funkciji tajnika, a vjerujem da će se tek s vremenskim odmakom vidjeti koliko je u našem specifičnom okruženju bilo teško donositi odluke s takvim preduvjetima, ističe bivši tajnik Torcide.

- U budućim vremenima u kojima će se smrad pohlepe sve jače i jače osjećati, ne sumnjam da će grupa ostat glasni zaštitnik ovoga kluba i grada, siguran je Baletić.' 

- Isto tako, hvala svima koji su od 1950. godine ugradili dio sebe u Torcidu, ime koje je veće od svih nas. Novim momcima želim puno sreće, ratničko srce i hladnu glavu, završio je Baletić

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk