Sport Hajduk

bravo za akademiju

Počela '4 dana Hajduka' u Kaštel Gomilici

bravo za akademiju

U Kaštel Gomilici započeo je četverodnevni "Nogometni kamp HNK Hajduk" za dječake rođene od 2005. do 2012. godine. Hajduk je kamp organizirao u suradnji sa svojim partnerom GOŠK-om iz Gomilice na čijim terenima su se okupila ukupno 42 polaznika. 

Na prvom treningu dječaci su pokazali veliku želju i motiv, a već po završetku prvog dana treneri su istaknuli kako su zapazili nekoliko talentiranih dječaka koji će gotovo sigurno dobiti poziv za probu u službenim kategorijama Hajdukove Akademije. 

Dječaci su podijeljeni u dvije dobne skupine, sljedeća dva dana trenirat će po dva puta, a sudjelovat će na predavanjima na temu "Zdrav život sportaša", "HNK Hajduk kroz povijest" te nizu zanimljivih sportskih kvizova i igara. 

Treninge u Kaštel Gomilici vode licencirani treneri Hajdukove Akademije: Robert Jurica, Dean Tomić, Ante Puljiz i Roko Kurtović, a trener vratara je Mateo Bebić. 

Posljednjeg dana kampa održat će se turnir za sve sudionike, dodjela diploma i zajedničko fotografiranje. Posebno iznenađenje bit će dolazak dvojice Hajdukovi prvotimaca na završno druženje. 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk