Sport Hajduk

teške riječi

Ne smiruje se sukob koji plamti tjednima; Rilov: Štimac je neprijatelj kluba; Štimac: Rilov je grobar Hajduka

teške riječi

Još se vuku repovi nakon kontroverzne smjene trenera Hajduka Željka Kopića samo dan nakon što mu je predsjednik Uprave Jasmin Huljaj dao povjerenje. Kao ključni razlog promjene odluke kuloari spominju sastanak/kavu s bivšim igračem i funkcionerom Hajduka te hrvatskim izbornikom Igorom Štimcem koji je najžešćim navijačima "bijelih" crvena krpa. U Dnevniku Nove TV tajnik udruge "Naš Hajduk" Ivan Rilov kazao je:

- Ja stvarno ne mogu to potvrdit' ni opovrgnut', to je pitanje za klub. Ono što jedino mogu reć' da mi stvarno nije jasno kakvu je potrebu čovjek imao nalazit' se sa ljudima koji su osvjedočeni neprijatelji kluba.

Već dugo traje prepucavanje između Štimca i Udruge koja je prije par tjedana najavila i tužbu zbog nekih njegovih izjava. Igor Štimac tijekom dana nije želio ništa komentirati, ali je sinoć nakon izjave Rilova reagirao.

- Dovoljno je znati tko to govori, grobar Hajduka, koji ga sa svojim pajdašima vodi u sigurnu, ali bolnu smrt. Je eto skromno mogu priznati da osim desetak svjetskih i nacionalnih medalja kao igrač imam i zasluge za posljednja dva osvojena prvenstva kao sportski direktor i trener voljenog kluba. Rezimiram, ja sam najglasniji i najveći neprijatelj fantomske udruge koja je umislila da je veća od našeg kluba!! Dali smo im dovoljno vremena da nas uvjere koliko ne znaju, vrijeme im je da prestanu mrcvarit hajdučki puk, istinske zaljubljenike kojima je muka od ovakvog cirkusa koji su kreirali! – poručio je Štimac.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk