Sport Hajduk

Čekaju službenu objavu

Posao je zaključen: Nižić prošao liječnički pregled, potpisao ugovor i vratio se u Split spakirati stvari

Čekaju službenu objavu

Zoran Nižić je potpisao za Ahmat Grozni, sinoć u Splitu, sad se čeka da u nedjelju klubovi objave posao, kad se dogovore još samo završni detalji, ma što god to značilo. Odnosno razmijeni potpisi.

Čini se da je posao baš 99 posto definiran, uostalom to se čini već dva dana, u petak je još Nižić prošao liječničke preglede, vratio se u Split i samo se čeka objava transfera. Usmeni dogovor je postignut, sve detalje, kao koliko mu traje ugovor sa Čečenima, još nije poznato.

Ahmat je jučer igrao u ruskom prvenstvu, izgubio je 1:2 kod Urala u Jekaterinburgu.

Pred putovanje za Zaprešić, na pressici je Željko Kopić govorio kako Nižiću želi svu sreću i da mu je bio stožerni igrač kako u taktici da zabije gol na prekid i bude osigurač u obrani, tako i s ljudske strane kao kapetan u svlačionici.

Viroza i posljednji tjedni nesporazuma u klubu (ne nužno s Kopićem) ne mogu umanjiti sliku o cjelokupnom odnosu, premda je dobro za sve da je Nižić zaokružio svoj put u Hajduku odlaskom u bolji inozemni ugovor.

Hajduku pripada cca 800.000 eura, Nižić ima oko pola milijuna eura godišnje i to je dobro bez obzira što je dvaput propali transfer u Goztepe donosio kako lani, tako i nekidan okrugli milijun. No, Ahmat se potom sasvim približio tim gabaritima Turaka, pa je na kraju odlaskom u Čečeniju zavladalo zadovoljstvo na sve strane.

Dakle, danas nakon sinoćnjeg parafa Nižića na ugovor s Ahmatom, čekamo službenu objavu na Hajdukovim stranicama, sretno Zorane!

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk