Sport Hajduk

kapetan nezadovoljan

Nižić u verbalnom okršaju s Bjelanovićem, napeti odnosi Kopića sa svlačionicom

kapetan nezadovoljan

Nižić je rekao da nije spreman za utakmicu – objašnjenje je bilo trenera Željka Kopića na presici dan prije susreta na temu kapetana Zorana Nižića. Pritom je ostalo u zraku kako dio priče nedostaje.

A onda je još i dokapetan Mijo Caktaš na sinoćnjem susretu izgubio taj kapetanski status u momčadi. Kapetansku traku protiv Steaue je u odsustvu Nižića ponio Juranović, bez obzira što je nastupio i Caktaš.

Situacija oko Nižića navodno je posljedica verbalnog okršaja sportskog direktora Saše Bjelanovića s igračem u danima pred susret.

Javna je tajna kako je Nižić nezadovoljan zbog toga što mu na Poljudu već duže vrijeme ne omogućavaju odlazak, a rasprodan je već i najveći dio prošlosezonskog sastava, dok je on već sezonama na izlaznim vratima.

A koliko je poznato nakon viroze koja ga je uhvatila pred uzvrat protiv Slavije morao se navodno gotovo pa pravdati zato što je bolestan. A onda je puklo na liniji sa sportskim direktorom.

Uz to je bez kapetanske trake ostao i Caktaš, iz zasad od strane trenera Kopića neobjašnjenih razloga. I nakon toga je taj udarac očito utjecao i na Caktaševu igru jer je bio jedan od najlošijih na travnjaku, a s dva gola riješio je susret u Sofiji.

I ovako brojnim prodajama, stavljanjima na led zbog prodaja pa vraćanjima kada je zagustilo (Futacs) znatno oslabljena momčadi kojoj su ususret europskih susreta odlazili Radošević i Bašić, ostala je još bez dva ponajbolja, najiskusnija igrača. Jednog i doslovno.

Uz Tudora koji je od putovanja na uzvrat protiv Slavije također na hlađenju. Očito su vrlo napeti odnosi na relaciji Kopić – svlačionica.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk