Sport Hajduk

Hajdukov kantun

Kopićeva momčad izdušila u nastavku: Ne možeš imati toliko lidera u svlačionici, nijedan od dva kapetana nije igrao

Hajdukov kantun

Željko Kopić, trener Hajduka, prepričavao je:

- U prvo poluvrijeme smo ušli s odličnom energijom i vrlo odlučni da se nametnemo. Lokomotiva je bila orijentirana defenzivno, dugo smo lomili taj blok, dali gol u odličnom trenutku. U drugom dijelu smo rekli da se naglasak stavi na isti tempo, s jakom duel-igrom i da se čuvamo kontranapada. Neki su nam igrači počeli padat s energijom, dozvolili smo Lokomotivi da tu i tamo izađe iz bloka i dobili smo gol iz jedne jedine njihove prave prilike. Davali smo sve, energija je bila dobra, ostaje žal za tri boda, a Lokomotivi čestitke na fer i korektnoj igri – Kopićev je sukus.

Dobar je potez što Lopeza niste stavili, ali Mikulić je ispao još lošiji. I gdje su to igrači izgubili energiju, a tek je počelo?

- Od mladih igrača bilo je dobrih duela... Ali, ako pogledate momčad, Jairo još nije u top-stanju, kod Ivanovskog se vidi da nije prošao pripreme, a nismo mogli osvježiti vezni red. Izuzetno teški su bili i teren i vrijeme. Danas je to bilo tako, trebamo podvuć crtu i okrenut se dalje.

Mikulić je djelovao nesigurno, igrač mu je ušao iza leđa, tako se primilo jedini gol i izgubilo dva boda?

- Ovo su mu prve utakmice u Hajduku, mladić daje sve od sebe, u Sofiji je odigrao vrlo dobro. Bilo je danas više dobrih, nego loših stvari, ali nismo pobijedili.

Igra nije oduševila. Nije li problem da momčad nema lidera?

- Ne možeš imati toliko lidera u svlačionici, danas nijedan od dva kapetana nije igrao...

Premda se nama nije tako učinilo, jer je zeleniji, ali igrači kažu da je teren još lošiji nego prije desetak dana, je li to moguće?!

Ne želim o tome govoriti, neka odgovorni eventualno o tome pričaju, ali ja o terenu ne bih... - Kopićev je komentar.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk