Sport Hajduk

Izdržao pritisak

Treneru Bijelih pao kamen s pleća: Spoznao sam u zadnjih 48 sati dodatne stvari oko Hajduka

Izdržao pritisak

Željko Kopić je bio zadovoljan:

- Zadnjih dana nije bilo posebno ugodno, ali uspjeli smo se skupit na pravi način, da dođemo do ovog rezultata. Dali smo gol u pravom trenutku i kontrolirali igru. Penal ih je vratio u igru. Sličan scenarij u nastavku. Zabili gol, pa dali protivniku da oživi. Čestitam njima na srčanoj borbi, a mi smo zaslužili prolaz i okrećemo se dalje.

Stanko Jurić?

- Stanko mi je stalno bio u primislima, morao sam nekoga ostaviti vani za putovanje, a Stanko zaslužuje da bude unutra, svojim radom i pristupom. Događaju nam se pehovi, treba istrpit sve to na pravi način, neka nas nevolje ojačaju. Ljubić na golu je isto bio na visini, zadovoljan sam, u jednoj situaciji odreagirao je fantastično. Svi koji su u kadru su nam potrebni. I Jurić i Ljubić, vidjeli ste.

S Vučurom je bila obrana petorice?

- Htio sam da se stabiliziramo i što se tiče visokih i dugih lopti. Tako je i bilo.

Caktaš je imao uspone i padove, skrivio je penal, pa uradio niz dobrih stvari?

- Visoki doprinos je dao. Trudi se. U bitnim situacijama jesmo komplicirali sebi život, ali dobro je...

Toma Bašić?

- Odigrao je dobru utakmicu, ali ne bih sad htio sve individualno komentirati. Odreagirali smo dobro.

Zadovoljstvo ili olakšanje, koji vam je osnovni osjećaj?

- Spoznao sam u zadnjih 48 sati dodatne stvari oko Hajduka, bilo mi je i te kako stalo da vratim momčad u psihološku stabilnost. Sve ovo nam je veliko olakšanje.

Spoznali ste ... što?

- Pritisak koji Hajduk nosi. U datom trenutku nitko se ne bavi raznim okolnostima, recimo terenom u Poljudu, suđenjem u Osijeku, nego se traži cijelo vrijeme rezultat i ovo danas nam je odnosilo puno energije. Ovo je bila jedna od zahtjevnijih utakmica. Prošla je dobro. Mi radimo dobro... Cijelo vrijeme – pričao je Kopić.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk