Sport Hajduk

ne traži škuže

Kopić odmah želi dobar Hajduk: Protiv Gornika će se vidjeti ideja kako želim da igramo

ne traži škuže

Željko Kopić, trener Hajduka, najavljuje dobru igru "bijelih", šansu mladim igračima, kaže da će rasporediti dvije momčadi po 45 minuta, servirat će protiv Gornika u Poljudu (petak s početkom u 19.50 sati) štošta zanimljivog.

Mnogo pozitivne energije Kopić najavljujue uoči utakmice protiv Poljaka, Gornika iz Zabrzea.
Hajdukovci su na padinama Čajuše, u blizini hotela Adria-ski na Kupresu zaokružili drugi mini-ciklus priprema, četiri dana treniranja.

Na četiri su tjedna od službenog starta u sezonu (26. srpnja u Splitu protiv pobjednika meča Slavia Sofija – Ilves Tampere).

Ima i novih nogometaša (Duka, Mikulić, Vučur, Beširović, Ivanovski, Špikić, Pršir), a pred klupskim mikrofonom trener Kopić je raportirao trenutačno stanje:

- Nakon prvog tjedna koji smo završili s utakmicom s Orkanom u Dugom Ratu, drugi mini ciklus odradili smo na Kupresu i dosad smo sve napravili što smo i planirali. Igramo sad protiv Gornika i rasporedit ćemo minutažu, svaki igrač će dobiti po 45 minuta. Nakon toga u subotu zaslužili smo slobodan dan, u nedjelju je uvodni dan u novi mikro-ciklus treninga, a u srijedu putujemo u Sloveniju.

Na dvotjedne pripreme. Kopiću je postavljeno pitanje:

Predstavlja se nova, odnosno drugačija momčad "bijelih" protiv Gornika, kakav možemo očekivati Hajduk? Hoće li se vidjeti već vaše zamisli igre nakon prva dva tjedna priprema? Možemo li očekivati implementaciju dosadašnjeg rada?

Kopić je odgovorio:

- Imamo zacrtani put i ideju kako želimo igrati. U ovoj fazi priprema dosta ćemo miksati momčad. Dosta prilika će dobiti i mladi igrači, da vidimo što ćemo uspjeti od njih izvući u ovom pripremnom periodu. I da vidimo tko će se nametnuti za daljnji rad s prvom momčadi. Poslužit će nam i ova i utakmica koje slijede za adaptaciju igrača koji su nam se pridružili. Protiv Gornika prije svega očekujem dobru energiju, da igramo dobar nogomet. Očekujem da će nas svi koji dođu u Poljud vidjeti u dobrom izdanju! - zaključio je trener "bijelih".

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk