Sport Hajduk

OSTALI U POLJUDU

Hajduk otišao na pripreme bez Futacsa i Caktaša!

OSTALI U POLJUDU

Marko Futacs i Mijo Caktaš nisu s "bijelima" na mini-pripremama u Kupresu, momčad Hajduka otputovala je bez svog centarfora, ali i nove "desetke". Ostali su u Splitu na liječničkom tretmanu, odnosno rade u posebnom programu.

Futacs je i u Poljudu radio u posebnom režimu i to ne zbog  eventualnih sankcija koje bi mu trebale biti izrečene zbog neopravdanog kašnjenja na početak priprema, nego zbog ukupnog fizičkog stanja koje nije bajno i tek treba dohvatiti fizičko stanje u kakvom su ostali prvotimci. Pa da se tek naknadno priključi ostalima u redovitom radu.

Na stranu kako će Futacs biti kažnjen i kad će to u Poljudu objaviti, nakon što je kaznu najavio sportski direktor Saša Bjelanović. Futacs, dakle, preskače četiri radna dana na Kupresu jer nije fit i nastavlja raditi u Poljudu. Nije bio spreman ni u finišu sezone, mučio se nastupajući u posljednjim utakmicama sezone.

Mijo Caktaš pak, ostao je u Splitu na liječničkim pregledima, Caktaš je u u Dugom Ratu na utakmici s Orkanom lakše ozlijeđen, pa mora biti par dana na posebnom tretmanu i ne može trenirati.
Jurica Pršir je također na liječničkoj obradi, a Hysen Memolla se momčadi priključuje izravno na padinama Čajuše.

Trener Željko Kopić u Kupres je poveo 30 igrača, a vraćaju se u petak prije utakmice protiv poljskog Gornika u Poljudu.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk