Sport Hajduk

BALUN NA NUKLEARNI POGON

Hajduk u inozemstvu pronašao novi klub-prijatelj u koji bi poslao petoricu svojih igrača

BALUN NA NUKLEARNI POGON

Krško, slovenski prvoligaš, trebalo bi postati Hajdukov strateški partner, postoji ideja da se baš u Krško pošalje petorica mladih nogometaša "bijelih" na kaljenje.

Na stranu što je tamo prošle sezone odlično igrao bivši hajdukovac Tonči Mujan, on je samo potka da bi se u Krškom moglo naći plodno tlo za napredak Hajdukova potencijala.

Petorica mladića bolje bi se kalila igrajući zajedno slovensku prvu ligu, nego da igraju u B momčadi "bijelih" u drugoligaškom razredu (što su svakako nadrasli) ili da ih se raspe uokolo pojedinačno.

Hoće li se potpisati sporazum sa slovenskim prvoligašem zasad još nije poznato, a ova vijest izlazi van neslužbenim kanalima.

No, već se špekulira s petoricom igrača koji bi otišli u Sloveniju, u Krško, to su Franko Kovačević, Ivan Delić, Stanko Jurić, Anthony Kalik i Frane Vojković.

Dakle, ima i onih s našeg nedavnog popisa kad smo ukazivali kako "posuđeni nisu otpisani", te se između ostalih sjetili i Australca Kalika koji zaslužuje svoju novu šansu; fizički bliže očima Hajdukovih skauta, nego što je to bio u Australiji (premda je s 'wyscoutingom' baš sve dostupno).

Napadači Kovačević i Delić su potrebni minutaže, a došao je u Hajduk Mirko Ivanovski, baš kao i veznjaci Vojković i S. Jurić, posebno je prvi baš prvoligaški potencijal.

U Krško, na nuklearni pogon.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk