Sport Hajduk

ide dalje

Branco se oprostio od kluba na Instagramu: Hvala vam svima, a najveća zahvala mom predsjedniku Kosu! Zajedno smo napravili da je Hajduk ponovno prepoznatljiv!

ide dalje

Odnedavno bivši sportski direktor Hajduka Mario Branco obratio se svima koji vole Hajduk oproštajnom porukom na Instagramu.

Dragi prijatelji,

Došlo je vrijeme da kažem zbogom HNK Hajduk Split i da započnem s novim projektom koji me čeka.

Osjećam se počašćenim i privilegiranim što sam bio izabran da radim kao sportski direktor u tako velikom klubu kao što je HNK Hajduk Split. U protekle dvije sezone zajedno smo dijelili mnogobrojne izazove i još uvijek prikupljam sve dojmove.

Sve što smo napravili, napravili smo u korist Kluba, vjerujući da se radi o najboljim mogućim odlukama. Tijekom mojeg vremena ovdje Hajduk je iz stanja stagnacije došao do toga da bude konkurentan, stabilan, i, ponovno, međunarodno cijenjen zbog čega sam ponosan.

Želim se zahvaliti svima, Klubu i navijačima, za ovo nevjerojatno putovanje koje smo prošli i potporu koju ste mi pokazali.

Posebna zahvala ide mom predsjedniku, Ivanu Kosu, koji mi je dao priliku i puno povjerenje da radim ovaj posao. Odanost je meni nešto jako bitno i stojim pored njega kao što je on uvijek stajao pored mene. Želim se zahvaliti i svim mojim kritičarima – vi ste razlog da radim još snažnije.

Hajduk je i uvijek će biti ogroman Klub, a navijači su ono što ga čini velikim. Hajduk će me uvijek imati kao prijatelja i uvijek ću se rado vraćati na Poljud.

Hajduku želim sve najbolje u budućnosti.

Hvala svima.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk