Sport Hajduk

ODVJETNICI KONTRA SUDACA

Poljud uzvraća udarac: Hajduk tuži HNS zbog materijalne štete uzrokovane sudačkim pogreškama!

ODVJETNICI KONTRA SUDACA

Hajduk priprema tužbu protiv HNS-a, angažirali su već i odvjetnike koji će sastaviti taj dokument i tražiti obeštećenje zbog svih sudačkih pogrešaka koje su se zadnjih godina sručile na račun Hajduka.

Tužba protiv HNS-a uz traženje novčane zadovoljštine, odaslat će se u kancelariju UEFA.

Možemo lamentirati o tome kakav će biti epilog tog sudskog procesa, međutim činjenica je da je odgovornima u "kući bijelih" u Poljudu još jednom – dozlogrdilo. Nakon različitih studija koje su milom ukazivale na problem odnosa HNS-a prema "bijelima" sad su se odlučili na korak – silom.

Dali su sebi truda i sastavili su pravi film "sudačke tragike", koji obrađuje sve sudačke pogreške što su se sručile na štetu Hajduka zadnjih sezona.

Sve smo to i s ovog mjesta redovito obrađivali, nije da nismo, dapače, ali kad se sve to sažme na jednom mjestu i u istom trenutku, kako su sad uradili u Poljudu, čovjek se zapita "pa je li to sve moguće"?!

Elaborat nakaradnog suđenja i sudačkih odluka koje su Hajduku oduzimale bodove, a time mu kao dioničkom društvu počinile i materijalnu štetu sastavljen je ne samo da se još jednom pokaže sve to širokoj javnosti, nego i da se potkrijepi tužba kontra HNS-a.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk