Sport Hajduk

jaka potpora

Sve miriše na 2013. godinu: posebni dresovi za finale, isti sponzori na njima

jaka potpora

Dobili smo i sliku iz svlačionice Hajduka, gdje je sve za igrače spremljeno, kompleti u kojima će prva postava istrčati na travnjak Cibalijinog stadiona. Ništa što nije uobičajeno, pa rituali su otprilike jednaki za svaku utakmicu.

No ova je ipak malo drugačija, za ovu priliku Hajduk je pripremio i posebnu garnituru dresova, naprijed je natpis vezan za današnji dan, finale Kupa sa svim generalijama. Zanimljiv je pak detalj otraga, na dresu je i ime sponzora koji je bio na dresu i 2013. godine kada su Bijeli posljednji put osvojili Rabuzinovo "Sunce". Ono protiv Lokomotive, 2:1 na Poljudu, pa 3:3 na Maksimiru.

Inače Hajduk je u Vinkovce dopratila sva sila navijača, ali i poznatih Hajdukovaca. Već u Ivankovu na finalima mladih viđeni su neki bivši igrači Hajduka. Danas su pak zajedno na stadion stigli potencijalni reprezentativac Mario Pašalić s bratom Tonijem i nekadašnji stoper Zvonimir Milić. Ovaj dvoboj nije propustio niti Marin Brbić, potegao je nekadašnji predsjednik Hajduka od Tučepa sve do ravne Slavonije. Baš je u njegovom mandatu i osvojen taj posljednji domaći trofej. Nekako nam sve miriše na 2013. godinu.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk