Sport Hajduk

Početak i kraj

Zbog ovoga se isplati doći na stadion: pogledajte dva velemajstorska poteza koja su 'skinula paučinu' Čorićeve mreže

Početak i kraj

Zbog čega svi hrle na stadione ? Zbog poteza, zbog vica, dobrog dodavanja, šutiranja i naposljetku gola. Oni koji su pratili dvoboj na Aldo Drosini nisu ostali uskraćenu za sve to, izvrsna partija Hajduka, ofenzivno, jurišnički i na kraju jako efikasno.

No dva poteza se moraju posebno izdvojiti, golovi su bili lijepi, tri školeske polukontre i mirne realizacije, baš prema udžbenicima. Ali ova dva poteza, opotvarajući Gyurcsa i pečat Šege zaslužuju malo više pažnje.

Said je bio u naletu i nepropisno je zaustavljen na dvadesetak metara od gola domaćina. Adam Gyursco je izvrsno izveo slobodni udarac, preko živoz zida, pogodio same rašlje, vratar Čorić je zaplivao zrakom, ali za njega je ovo bilo neuhvatljivo. Igrala se tek peta minuta.

 

Točku na odličnu partiju "bijelih" stavio je mladi Michele Šego, svojim prvi seniorskim pogotkom, u 89. minuti nakon ubačaja iz kuta Gyurcsa loptu je u skoku kratko odbio Prce, taman na petnaestak metara gdje se našao Šego koji je "iz prve" volejem probušio nemoćnog Čorića.

 

Dva poteza za nogometne sladokusce. Velemajstorski.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk