Sport Hajduk

sudbonosni sati

Nadzorni odbor Hajduka pokazao palac dolje: sporazumni raskid ugovora s Kosom koji ostaje do izbora novog predsjednika

sudbonosni sati

NOVO

Ivan Kos više nije predsjednik Uprave Hajduka. Nakon optužbi koje je Torcida uputila priopćenjem poslanim u srijedu, nakon sjednice Nadzornog odbora održane nakon derbija Hajduka i Dinama okupljenim novinarima priopćeno je kako Kos više neće biti na čelu kluba. Pred sedmom silom pojavio se prvo predsjednik NO-a Slaven Marasović.

- Kako smo i najavili nakon utakmice smo održali sjednicu NO-a. NO je utvrdio kako predsjednik Uprave Ivan Kos nije prekršio zakon, ali je drugačijim tretiranjem sudaca prekršio temeljne vrijednosti kluba. Pregledom svim činjenica NO je utvrdio kako sucima nije dan nikakav novac niti se tražilo ikakvo pogodovanje. Temeljem navedenog NO je dogovorio sporazumni raskid ugovora s gospodinom Kosom koji će nastaviti obnašati dužnost do imenovanja novog predsjednika Uprave – rekao je Marasović.

 

STARIJE

Derbi je za na nama, prva izvješća su poslana redakcijama, no novinarski salon na Poljudu je i dalje pun, nitko ne napušta "prvu liniju". U tijeku je sastanak Nadzornog odbora na zahtjev Torcide i Našeg Hajduka oko ostanka predsjednika Uprave Ivana Kosa.

Predsjednik Kos je i današnji dvoboj dosta dugo prostajao u svečanoj loži pogleda upućenog prema Sjeveru. Upravo s te tribine su krenule žestoke optužbe, ima li primirja, hoće li se Kosu dati prilika da završi posao u ovoj sezoni. Puno je pitanja.

Za sada nema informacija do kada će trajati sastanak, odluka je teška i pred "nadzornicima je ozbiljan posao. No u novinarskom salonu iščekuju obraćanje i objavu odluke NO-a, Bijeli ili crni dim za Kosa, palac gore ili dolje ....

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk