Sport Hajduk

sve bolji

Juranović: Mama mi je prepričala Jeličićeve pohvale

sve bolji

Josip Juranović je opet osvojio poziciju desnog beka Hajduka. Lani smo kukali zašto se ozlijedio nakon reprezentativne turneje po Kini, pa ga nije bilo, a sad nam smeta kako se to Fran Tudor nikako ne oporavlja. Uvijek netko fali.

Sad je vrijeme opet za Juranovića, njegove amplitude, brda i doline, gore i dolje. Na TV-ekranima javno ga je pohvalio Joško Jeličić u svojim britkim komentarima. Juranović je trčao bez duše i zatvarao svoju stranu u opasnim naletima Rudeša, što se komentatoru Jeličiću svidjelo, pa ga je po dobru apostrofirao:

- Iskreno, nisam gledao tu emisiju, ali jesu svi moji prijatelji i mama mi je čak poslala sve što je Joško Jeličić rekao i mislim da je to samo plus u mojoj karijeri i da tako trebam nastaviti dalje – rekao je Juranović. - Odigrali smo kvalitetno momčadski tu utakmicu protiv Rudeša i sad idemo protiv Istre po novu pobjedu.

Istra će se braniti, bunker i kontre, kao Slaven, kao Rudeš?

- Analizirat ćemo ih i vidjeti gdje su naše mogućnosti.

Protiv Istre u zadnjih devet utakmica, osam je pobjeda Hajduka, samo jedan neodlučen ishod remi i gol-razlika 23:1?! To sugerira da ste opet favoriti i sve osim tri boda bilo bi veliko iznenađenje?

- Sve je to samo na papiru, a mi ih moramo odmah stisnuti i pokazati tko smo i što smo i tko je glavni u Poljudu. Za probiti bunker imamo dobru momčad i puno dobrih individualaca – rekao je Juranović.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk