Sport Hajduk

odjeci derbija

Kazne svima: Lopez nepravedno isključen, ali mora pauzirati, Kopić i Hajduk moraju platiti novčanu

odjeci derbija

Stoper Hajduka Borja Lopez kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja i tri tisuće kuna zbog isključenja, drugog žutog kartona, zarađenom na nedjeljnom susretu protiv Dinama. Bez obzira što su snimke pokazale kako je u toj situaciji apsolutno pogriješio sudac susreta Tihomir Pejin, da je prije igranja rukom Hajdukovog igrača u kaznenom prostoru vlastite momčadi na Španjolcu prekršaj napravio Dinamov El Arabi Hilal Soudani, Lopez će svejedno morati preskočiti jedan susret.

Zbog pogreške suca koja je nesporna, koju HNS nije u stanju ispraviti, Hajduk će oslabljen ući u subotnji ogled protiv Slaven Belupa.

Disciplinski sudac HT Prve HNL Alan Klakočer također je kaznio i trenera Hajduka Željka Kopića s dvije tisuće kuna nakon što je na istom susretu udaljen s klupe u 85. minuti "zbog ulaska u teren za igru i protestiranja na odluku suca". Zbog ponašanja navijača u derbiju, prije svega velike količine upaljene pirotehnike zbog čega je dvaput nakratko prekinut susret, Hajduk je kažnjen s 25 tisuća kuna, a Dinamo s 30 tisuća.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk