Sport Hajduk

ozlijeđeni hajduci

Tudor i Filip stižu na Dinamo, a Futacs za - Lokomotivu

ozlijeđeni hajduci

Šest 'hajduka' ima problema s ozljedama prije početka proljetnog dijela prvenstva: 

1. Fran Tudor
Ozlijedio je gležanj, protiv Züricha u Antalyji vuče boljku, Nadali smo mu se već prošlog vikenda u Gabeli, pa sad za Vinkovce. Danas će trener Kopić objaviti da bi Tudor trebao biti spreman tek početkom idućeg tjedna i za derbi protiv Dinama.

2. Steliano Filip
Njegova je boljka butni mišić i optimisti kažu da bi se za Dinamo trebao vratiti u sastav, premda su ozljede butnog mišića posebno delikatne. No, Filipa nema već neko vrijeme i Dinamo je cilj njegova povratka.

3. Gustavo Carbonieri
Na njega ste već skoro zaboravili, on je operirao gležanj još rane jeseni. Bitno je da popuni pozicije, a njegov povratak se procjenjuje krajem veljače.

4. Petar Bosančić 
On se vratio iz Turske prije vremena da započne s rehabilitacijom budući da je u Turskoj odrađivao tek zamjenske treninge zbog ozljede noge. Dok su u naponu snage Nižić i Lopez dotle pričuvni stoperi nisu toliko napeti, ali se i Pero treba brzo vratiti, u adaptacijskom je već treningu.

5. Marko Futacs
On odavna cilja da 22. veljače, njegov 28. rođendan bude dan njegova potpunog povratka! Znajući da mu je koljeno nastradalo u Maksimiru još tamo davno početkom sezone, njegova kalvarija mukotrpne rehabilitacije, nakon operacije u Portugalu broji zadnje dane. Marko žarko svima govori kako želi zaigrati već protiv Lokomotive u važnoj utakmici polufinala kupa.

6. Hysen Memolla
Svi su u uzlaznoj fazi oporavka, dok Memolla tek započinje ono najteže. Trebao bi se operirati, pa onda valjda mjesec dana rehabilitirati trbušni zid mišića. 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk