Sport Hajduk

Kocka je bačena

Rumunjski branič napustio kamp i sutra dolazi u Split na liječnički pregled i potpis ugovora

Kocka je bačena

Kako javljaju rumunjski nogometni portali lijevi branič Dinama iz Bukurešta Steliano Filip je napustio kamp svog kluba koji se nalaz na pripremama na Cipru i iz Larnace je krenuo za Bukurešt. Nakon što prespava, već ujutro kreće prema Splitu gdje bi tijekom utorka trebao obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor s Hajdukom.

Ovo je nekako bilo i očekivano s obzirom da Dinamo za prijateljski pripremni susret protiv bečke Austrije nije najavio igranje Filipa.

Steliano Filip igrač je Dinamna od 2012. godine, može igrati na poziciji lijevog braniča i u sreidni terena, u prvom dijelu sezone odigrao je 17 utakmica za rumujnsku momčad. Dinamo se odlučio za prodaju svog kapetana jer na poziciji lijevih bočnih igrača ima već Olteanua i Nicu, te imaju alternative za početnu postavu s tim što je Maxi Oliva, kako treća opcija ostao u Bukureštu gdje trenira po posebnom programu. S novcem dobivenim od transfera Stelianu Filipa bukureštanski trener Vasilie Miriuta namjerava angažirati nova pojačanja.

Tijekom ove stanke Dinamo je već prodao Paul Anton (Anži) i Valentin Costache (CFR).

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk