Sport Hajduk

pripreme druge momčadi hajduka

Prvo okupljanje zakazano je za nedjelju: očekuju se i neka nova lica i to ciljano na određenim pozicijama

pripreme druge momčadi hajduka

Druga momčad Hajduka okupit će se ovog vikenda nakon jednomjesečne pauze. Stručni stožer na čelu s trenerom Sinišom Oreščaninom igračima je prije odmora izradio individualne programe treninga kako bi na prvo okupljanje došli u optimalnom stanju - piše Hajduk.hr.

- To je uobičajeni postupak, tim više što se radi o izuzetno mladoj momčadi pa duge pauze nisu poželjne. Prvenstvena pauza traje čak tri mjeseca, a mi smo je skratili na način da smo nastavili s radom dva tjedna nakon posljednjeg prvenstvenog kola.

- Igrači su potom otišli na pauzu i dobili su deseetak dana da se potpuno odmaknu od nogometnih obveza. Nakon toga počeli su s laganim intenzitetom treninga koji se postepeno povećava.

Hajduk II nastavlja sa svojom filozofijom igre koju su prakticirali i u prvom dijelu sezone...

- Prvo okupljanje momčadi zakazano je za nedjelju, a od ponedjeljka počinjemo sa zajedničkim radom. Očekuje nas sedam tjedana rada, od samog početka vježbat ćemo s loptom. Želimo nastaviti s našim načinom rada i filozofijom koju njegujemo u Akademiji.

- Naravno da na pripremama očekujemo i neka nova lica i to ciljano na određenim pozicijama, dok će neki od naših standardnih igrača pripreme provesti s prvom momčadi.

Pripremni period provest će u Splitu...

- Da, ostat ćemo u Splitu, prošlog ljeta pripreme smo odradili u BiH. Nadam se da će nas vrijeme u narednom periodu poslužiti. Svi treninzi održavat će se na pomoćnom terenu stadiona Poljud, a planirali smo i osam pripremnih utakmica  - rekao je trener druge momčadi Bijelih.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk