Sport Hajduk

mercato se zahuktava

Basaksehir i Bursaspor u borbi za mladog hajdukovca

mercato se zahuktava

Fran Tudor zanimljiv je turskim prvoligašima. Na mladog hajdukovca oko su navodno bacili Istanbul Basaksehir i Bursaspor.

Nakon što je procurilo kako je Savvas Gentsoglou interesantan Malatyasporu, i 22-godišnjeg Tudora prate Turci, viceprvak i trenutno prvoplasirana momčad tamošnje Superlige Istanbul Basaksehir te trenutno devetoplasirani Bursaspor.

U nešto manje od tri godine koliko je na Poljudu Tudor se prometnuo u prvotimca, nedavno je premašio i jubilarnih 100 nastupa (trenutno se zaustavio na brojci 105), ali se i izborio za status povremenog reprezentativca.

Tijekom 2017. godine upisao je Tudor tri nastupa za "kockaste" u prijateljskim susretima protiv Čilea i Kine u Kini te Meksika u Los Angelesu pri čemu je imao i zapažen učinak od dvije asistencije i jednog pogotka. Iako je prvenstveno ipak krilo u Hajduku je često pokrivao deficitarnu poziciju desnog beka na kojoj se dobro snalazio što je izazvalo pažnju klubova.

Prema transfermarktu Tudor je trenutno najvrijedniji nogometaš Hajduka, cijeni se na 2,5 milijuna eura. Ako bi se potencijalni interes konkretizirao u sličnim gabaritima to bi znatno pojačalo izglede da se mogući transfer realizira.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk