Sport Hajduk

održana skupština

Rilov: Hajdukovo vraćanje kredita Gradu Splitu najbolji je pokazatelj uspješnosti Našeg Hajduka

održana skupština

Svih pet točaka dnevnog reda godišnje Skupštine udruge „Naš Hajduk“ usvojeno je jednoglasno.

Na Skupštini održanoj u dvorani Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) u Splitu prisutno je bilo 147 članova pred kojima je tajnik Udruge Ivan Rilov istaknuo kako je Hajdukovo vraćanje kredita Gradu Splitu najbolji pokazatelj uspješnosti Našeg Hajduka.

Rilov je također brifirao skupštinare o brojnim aktivnostima Udruge u minuloj godini, u prvom redu o akcijama „Za sva vrimena!“ i najnovijem projektu tematskog parka. Operativac Ante Krnić izvijestio je o financijskom i operativnom planu, rekavši kako je do 30. rujna ove godine prihod Udruge iznosio oko 3,8 milijuna kuna, a rashodi 869.000 kn.

Za sljedeću godinu cilj je ostvariti čistu dobit od oko šest milijuna kuna, dakle duplo više.

Članovima se predstavio novi voditelj Odjela za članstvo Tomislav Babić, dok je projekt menadžer Tomislav Mikulić naglasio:

- Fokus ostaje na otplati stečenih 24,53 posto dionica jer se tako „blindira“ socios model, a i nije realno da se drugi paket dionica tako skoro nađe na tržištu.

Mikulić je dodao kako se u akciju „Za sva vrimena!“ uključilo 2180 donatora, a za sljedeću godinu cilj je 3000. Konačna želja je 5000. Planirani čisti prihod za sljedeću godinu je oko 3,6 milijuna kn.

Također je naglašeno kako je u budućnosti namjera optimizirati prihode od donacija i zadržati sadašnji broj članova (37.000) na visokoj razini. 

Po završetku Skupštine održana je ćakula članova s vodstvom UNH (zatvorena za javnost), a u siječnju se očekuje ćakula s ljudima iz Hajduka.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk