Sport Hajduk

produženja i podebljanja

Pred Brancom je veliki posao: nekolicini ključnih igrača ugovor ističe vrlo brzo!

produženja i podebljanja

Mario Branco pred sobom ima zadatak nagovaranja igrača na produženje ugovora, a ovo su mu zadaci:

1. VRATARI – Stipica sad dvije utakmice treba braniti da se lakše proda u siječnju, zar ne? Da odšteta ne umakne, jer u lipnju je slobodan. Što s Grbićem, hoće li otići 22-godišnjak ili mu novi ugovor dati? Letica pak zaslužuje profi-ugovor, a tek je stipendist.

2. OHANDZA – s Kopićem je sve lako, Ohandza igra dobro i zadovoljan je. Ranije nije bilo tako, svaki čas ga je nešto boljelo. Da li mu (pro)pustiti da ugovor istekne do lipnja ili ga učvrstiti novim, pa ga lakše prodavati?

3. FUTACS – visoki Mađar, golgeter, dobio je obećanje čim se ozlijedio da će s njim biti potpisan novi ugovor, produžen do 2019. godine. Možda je sve to već u fascikli, ali objave potpisa još nije bilo...

4. NIŽIĆ – kapetan i reprezentativna pričuva dobio je obećanje da će mu se podebljati i produžiti ugovor u ime činjenice da mu nisu dopustili transfer u Goztepe zadnjih dana kolovoza, a Nižić je ostao bez 500.000 eura plaće u Turskoj. I on čeka novi, bolji ugovor, a možda svi zajedno i plasman među Dalićeva 23 za Rusiju. No, nema naznaka da se nešto događa...

5. DELIĆ – očekivali smo i pregovore s Ivanom Delićem, najboljim mladim napadačem. Deliću obveza istječe na ljeto. Možda je sad problem letvica ugovora, jer vršnjak Franko Kovačević u dolasku iz Rijeke je dobio solidan iznos profi-ugovora, pa kako da daš jednom, a drugom ne... Prije dva mjeseca Delić je govorio kako bi mu profi-ugovor bio ispunjenja sna. A vrijeme curi.    

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk