Sport Hajduk

Adio, Joan

Oglasio se i bivši trener Hajduka Carrillo: Danas je tužan dan za mene jer bih našao energije za pronaći izlaz iz ove situacije!

Adio, Joan

Na službenoj stranici kluba oglasio se bivši trener Hajduka Joan Carrillo.

- Danas je tužan dan za mene jer napuštam Hajduk. Klub je tako odlučio i to poštujem, iako osjećam da imam snagu i energiju za naći izlaz iz ove situacije. Zahvalan sam i bilo je zadovoljstvo biti trener Hajduka. Bila mi je čast i ponosan sam na to. Želim zahvaliti svim igračima, ljudima u Klubu, stručnom stožeru, gradu koji je moju obitelj i mene prihvatio kao da smo njihovi. Bio sam vrlo sretan ovdje, a posebnu zahvalu upućujem navijačima. Nikad im neću moći zahvaliti za ljubav i emociju koju su mi pružili. Hvala Hajduku koji mi je pružio prilike. Rastanci nisu lagani, ali postigli smo dogovor u kojem Klub nije oštećen. Danas kažem doviđenja, ali jedan dio mene će uvijek pripadati Hajduku. Hajduk živi vječno! 

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos:
- Zahvaljujemo mu se na svemu učinjenom, otkako je u zahtjevnom trenutku prošle godine preuzeo ulogu prvog trenera. Momčad je pod njegovim vodstvom odlično izgledala na proljeće kao i u kvalifikacijama za Europsku ligu. Na žalost situacija u kojoj se nalazimo, serija lošijih rezultata i veliki zaostatak za vodećom momčadi uvjetovali su da moramo potražiti druga rješenja. Želimo mu uspjeh u daljnjoj karijeri, a Hajduku će uvijek biti drag gost. 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk