Sport Hajduk

Sretno!

Legendarni čarobnjaci Hajduka preuzeli vitezove iz Australije

Sretno!

Asanović i Računica dogovorili su se u Australiji sa svojim novim poslodavcima, kako se kaže na službenim stranicama kluba "Melbourne Knights sa zadovoljstvom objavljuje da je mister Aljoša Asanović naš glavni manager/trener za prvenstvo u 2018. godini, a mister Dean Računica pomoćnik".

Tako je uspješno okončan put dvojca trenera, stručnjaka Hajdukova predznaka koji će se tako nakon Slovačke i Dunajske Strede ponovno naći na zajedničkom poslu.

Asanović već neko vrijeme traži angažman, a Računica je prošle sezone bio pomoćni trener kod Zorana Barišić, u biti Austrijanca, u redovima turskog Karabukspora.

Melbourne Knights su, da podsjetimo, veliko ime australskog nogometa i hrvatske dijaspore, nekoć croatia, ali su morali mijenjati ime u neko neutralno pa su postali vitezovi. Knights sad nisu u eliti nego u drugom razredu, ali su u doba Marka Viduke i Stevea Horvata bili i prvaci Australije.

Iz njihovih redova pamtimo i Joea Šimunića, Joea Didulicu, Ljubu Milićevića, oni stariji i Edija Krnčevića. U njihovim redovima karijeru je završio čuveni Englez Peter Beardsley.

Asanović i Računica startaju u novu sezonu u veljači 2018. godine, s jednogodišnjim ugovorom u džepu.     

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk