Sport Hajduk

Sad je vrijeme

Iskusni stoper ne štedi pohvale za kapetana Hajduka: Navijam za Nižića da zaigra

Sad je vrijeme

U Hajduku je Nižić dugo bio osporavan. Prolazio je težak put, vrijeme je da mu i sreća vrati u karijeri - kaže nam bivši igrač Hajduka Hrvoje Vejić.

- Treninzi će pokazati tko je u najboljoj formi. Mitrović je jako dobar igrač, potentan, mlad, čvrst. Igrao sam protiv njega kada je bio mlađi. Međutim, kad ne igra - to nije to. S druge strane, Nižiću bi to bio reprezentativni debi u tako važnoj utakmici, što je nezgodno (igrao je u prijateljskom susretu protiv Meksika, op.a.). Ali, zašto ne? Poznati su mi Nižićevi dometi. Ima kvalitetu da dobro odradi posao. Od toga bi profitirala u konačnici i Hrvatska i Hajduk - kaže Vejić.

- Ako nije Mitrović, onda je Nižić taj. U Hajduku je bio osporavan, ali je pokazao kvalitetu. Prolazio je težak put, vrijeme je da mu i sreća malo vrati u karijeri. Bilo bi jedino nezgodno da ga kiks u tom susretu obilježi za ubuduće jer se propust na takvom nivou pamti. Nižić je u odličnoj formi, a za Mitrovića ne znam... Ima razloga za i protiv. Nije Čačiću lako odlučiti jer mnogo toga ovisi o ovim utakmicama. Navijam za Nižića da zaigra.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk