Sport Hajduk

selekcijski turnir u sinju

Marasović: Za Hajduk je bitno da se otvara prema malim sredinama u Dalmaciji

selekcijski turnir u sinju

Na Gradskom stadionu u Sinju, u suradnji HNK Hajduk i NK Junak, održan je prvi prijateljski selekcijski turnir nogometnih klubova Cetinske krajine u kojem su sudjelovale momčadi: NK Brnaze, NK Čaporice-Trilj, NK OSK, NK Trilj, NK Tekstilac i NK Junak.

Na turniru su nastupili mlađi početnici navedenih klubova. Predstavnici HNK Hajduk su kao poklon svim klubovima sudionicima turnira podijelili lopte - piše Hajduk.hr.

- Za Hajduk je bitno da se otvara prema malim sredinama kao što je Cetinska krajina, ali i prema drugim sredinama u Dalmaciji, čak i Hercegovini i dalje.

- Pokrenuli smo jedan ozbiljan projekt s klubovima iz Cetinske krajine, a ono što je cilj je da roditelji i djeca osjete da je Hajduku stalo do razvoja ovih sredina i učinit ćemo sve da ta suradnja napreduje - rekao je predsjednik Nadzornog odbora HNK Hajduk Slaven Marasović.

- Cetinska krajina oduvijek je bio rasadnik talenata i sigurno je da najbolji od njih moraju imati svoje mjesto u Hajduku. Hajduk već duže vrijeme ima suradnju s Junakom gdje prenosi metodologiju rada svoje Akademije u Školu nogometa NK Junak i s tim želi približiti treninge i način treniranja.

- Za dijete je najbolje da se razvija u svojoj matičnoj sredini, Hajdukov cilj nije oduzimanje talenata već detektirati one najbolje i najkvalitetnije i pružiti im priliku da postanu profesionalni nogometaši. - poručio je Ivan Punoš, koordinator suradnje Hajduka i Junaka.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk