Sport Hajduk

Nižić opravdano isključen

Jeličić nahvalio Hamzu i urnebesno komentirao novi izmišljeni penal za Dinamo

Nižić opravdano isključen

U emisiji HTV-a Stadion, stalni gosti komentatori Joško Jeličić i Mateo Beusan osvrnuli su se na proteklo kolo HNL-a i utakmicu Hajduka i Intera.

- Žaloste me neki komentari oko intenziteta faula kapetana Hajduka Nižić, srećom ove reklame na koje je pao igrač Intera su od kartona pa nije bilo veće nesreće. Nižić je nepromišljeno gurao igrača Intera koji je u trku, a znamo da je tada svaki kontakt nedozvoljen. Opravdani drugi žuti karton - osvrnuo se Beusan na isključenje Zorana Nižića.

Joško Jelićić je pohvalio odlično igru Hamze.

- Veseli me vidjeti da je Hajduk nakon odlaska Vlašića pronašao čovjeka koji ima kvalitet za igranje u tzv. međuprostoru. To je Hamza koji ima udarac, dribling i kvalitetan pas za takvu igru. Treba ga stavljati da igra bliže golu, on ima taj potez i sposobnost da zamijeni Vlašića - rekao je Jeličič.

Bivši igrač Hajduka i Dinama se osvrnuo i na izmišljeni penal za Dinamo protiv Cibalije kad je Henriqez pao kao pokošen bez ikakvog razloga.

- Kako vidimo trebali bi betonirati ta dva kvadrata u kaznenom prostoru Cibalije, da igrači Dinama tako lako ne padaju na tom mjestu - aludirao je Jeličić na prošlosezonsku glumu Soudanija.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk