Sport Hajduk

SPREMA SE SPEKTAKL

Veliki interes za utakmicu Viteza i Hajduka: gosti na proslavi 70. rođendana dignuli na noge brojni navijački puk, traži se ulaznica više

SPREMA SE SPEKTAKL

U petak 6. listopada Hajduk će gostovati u Vitezu. S početkom u 15.00 sati igrat će protiv Viteza koji slavi 70. rođendan. Hajdukovci su se zadnji put susreli s Vitezom u ljeto 2013. godine u zatvorenoj trening-utakmici u Poljudu.

Nogometna utakmica između „Viteza“ i „Hajduka“ bit će najljepši rođendanski poklon za 70. rođendan viteškog premijerligaša, kako navijačima domaće momčadi, tako i svim pripadnicima brojnog navijačkog puka splitskih bijelih.

U Vitezu se sve priprema za ovaj nezaboravni nogometni spektakl, a velik interes za ovim susretom vlada u čitavoj Bosni i Hercegovini, a svoj dolazak najavili su i brojni ljubitelji nogometa iz Hrvatske. Cijena ulaznice je 10 KM, a besplatan ulaz osiguran je za djecu mlađu od 10 godina

- Kako je riječ o prvom gostovanju splitskog Hajduka u Vitezu interes je nezapamćen. Hajduk je istinski sportski brend i magnet koji će napuniti tribine našeg stadiona, u to nema sumnje. U prilog tomu govori i tvrdnja da su ulaznice za gotovo 60 posto kapaciteta stadiona rasprodane, a nastojat ćemo ostaviti jedan manji dio ulaznica koje ćemo pustiti u prodaju na sam dan susreta, zbog svih koji će doći iz drugih krajeva BiH ili Hrvatske - priopćeno je danas iz Vitez.

Zbog velike potražnje za ulaznicama „Vitez“ je odlučio povećati broj prodajnih mjesta u samom gradu, ali otvoriti prodajna mjesta i u susjednim općinama Novom Travniku, Kiseljaku i Busovači.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk