Sport Hajduk

strijelac protiv intera

Erceg: Kod mene nikad nije bilo upitno da smo dobra momčad i da imamo super trenera

strijelac protiv intera

Šestim pogotkom u sezoni Ante Erceg riješio je pitanje pobjednika na Poljudu. Ako je uopće i postojala kakva dilema. Opet je pokazao koliko mu je malo prostora potrebno da pogodi mrežu.

- Nakon mjesec dana bez pobjede morali smo napasti Inter od prve minute. Bili smo svjesni imperativa pobjede. Najavio sam da nas rani gol vodi ka pobjedi i sreća da je Radošević zabio odmah. Kasnije je bilo lakše. Kontrolirali smo cijeli susret i zasluženo pobijedili – rekao je Erceg nakon utakmice.

Nije se ponovio scenarij iz Zaprešića kada je Hajduk prosuo vodstvo od 2:0, završilo je 2:2.

- Protiv Lokomotive je bila slična utakmica, ali smo primili naivne golove. Taj pritisak mjesec dana bez pobjede bio je ključan. Ovako moramo ući u svaki dvoboj, bez rezerve, dati sto posto od sebe i onda ćemo sigurno pobjeđivati.

Zbog pogotka je posebno sretan iako priznaje kako ozljeda još nije u potpunosti prošla.

- Još me uvijek boli, ali nadam se da će zacijeliti tijekom ove pauze i da ću biti maksimalno spreman za Cibaliju i Dinamo. Sad se moramo svi dobro odmoriti i napuniti baterije te onda u tim utakmicama uzeti svih šest bodova – poručuje Erceg.

Velike krize za njega nije bilo.

- Kod mene nikad nije bilo upitno da smo dobra momčad i da imamo super trenera. Samo, eto, imali smo nesreće s ozljedama. Vjerujem da ćemo nakon pauze nastaviti s pobjedama.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk