Sport Hajduk

najmlađa momčad lige

Hajduk traži petu pobjedu u nizu: u zadnje četiri utakmice Grbiću se mreža zatresla samo jednom, no očekuje ih teško gostovanje

najmlađa momčad lige

Hajduk II u 8. kolu 2. HNL danas gostuje kod Lučkog (16 sati). Najmlađa momčad lige pod vodstvom trenera Siniše Oreščanina ostvarila je četiri uzastopne pobjede, redom su pali Šibenik, Dugopolje, Novigrad i Hrvatski dragovoljac. 

Momčad polako usvaja sve zahtjeve stručnog stožera, a s pobjedama nužno stiže i samopouzdanje. Posebno raduje činjenica kako se u posljednje četiri utakmice mreža Ive Grbića zatresla samo jednom - piše Hajduk.hr.

Trener Oreščanin stalno ponavlja kako rezultat nije primarni cilj druge momčadi, ali razvoj mladih igrača bezbolniji je u pozitivnom i optimističnom ozračju.

- Očekuje nas pravo drugoligaško gostovanje protiv kvalitetnog protivnika koji je u dobrom ritmu. Analizirali smo njihovu pobjedu na gostovanju u Solinu, a ta utakmica sigurno će im dati podstrek. Lučko je prava drugoligaška momčad s jasnim zahtjevima u igri. Teže nadigravanju, posebno su kvalitetni u veznom redu i očekujem jednu dobru utakmicu.
 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk